DESPRE NOI

EXPERT EVENTS, CONFERENCE & CONSULTING
      Evolutia Expert Events, Conference & Consulting in timp, a dus la structurarea activitatii pe trei segmente majore:
Agentia de Publicitate - cu departamentele creatie, client services, media, productie si DTP, web design.

Revista Intercity Magazin cu departamentul editorial. Lansata in 2002, Intercity Magazin este singura publicatie destinata si distribuita calatorilor pe toate trenurile Intercity si Business. Intercity Magazin este o revista periodica, care selecteaza si promoveaza informatiile din domeniul afacerilor, al sistemului bancar, al asigurarilor, din IT, comunicatii, shopping, turism, timp liber, sanatate etc.

Departamentul de Evenimente - Cu prilejul lansarii fiecarei noi editii, revista Intercity Magazin organizeaza, in colaborare cu diverse ministere, institutii si companii reprezentative pe plan national si international, conferinte consacrate unor teme de mare actualitate (un accent deosebit fiind pus pe cele care se refera la protectia mediului) evenimente ce reunesc personalitati stiintifice, experti, oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, ai mass-media si ai societatii civile care isi fac cunoscute, in acest cadru, opiniile si realizarile specifice domeniilor lor de activitate si care cauta impreuna solutii viabile pentru problemele puse in discutie.

DESPRE NOI
Departamentul EDITORIAL
Editeaza revista Intercity Magazin (vezi  sectiunea REVISTA) si site-ul www.intercitymagazin.ro

Departamentul EVENIMENTE
Organizeaza conferintele Intercity Magazin, precum si alte activiati similare: mese rotunde, conferinte de presa, dezbateri etc (vezi sectiunea CONFERINTELE INTERCITY MAGAZIN)

PRESEDINTE DIRECTOR GENERAL
Aura BUIAC
aura.buiac@intercitymagazin.ro

ADRESA REDACTIEI
Bd. Unirii nr. 47, Bl. E3-A2, sc. 2, ap. 29, Sector 3 Bucuresti;

TEL: 021 312 16 22; 021 323 30 35

FAX: 021 323 30 36

E-mail: office@intecitymagazin.ro; eveniment@intercitymagazin.ro

UTILE
 
sus